Hlavní stránka Blog Voton.cz - novinky z obchodu O autorech obsahu na Voton.cz

O autorech obsahu na Voton.cz

01. 09. 2010
|
Voton.cz autodíly
|

Ondřej Votava


Ondřej je zakladatelem e-shopu s autodíly Voton.cz. Každý den zúročuje praktické znalosti z auto-opravárenství. Pod přezdívkou Voton začínal jako expert na opravy aut značky BMW. 

Spojením zkušeností automechanika s prodejem autodílů ví přesně, co lidé v této oblasti potřebují.

Od prvního řidičáku rád objevuje nové možnosti pohybu na zemi, ve vzduchu i na vodě. 

Kontakt: votava@voton.cz

 

Michaela Votavová

Michaela se stará o obsah e-shopu Voton.cz autodíly. Má téměř 20 let zkušeností s tvorbou textů.

Vystudovala sociologii a žurnalistiku, přednášela na vysokých školách JČU a VŠTE o základech vědecké práce ve společenských vědách, pracovala jako editorka odborného časopisu Littera Scripta, psala a dělala korektury pod značkou Český text, nyní se jako Votavka.cz soustředí na obsah a marketing zaměřený na oblast automotive, zejména na trh s autodíly.

Miluje záhonky, pletení, firemní porady a sociologický pohled na svět.

Kontakt: votavova@voton.cz

 

Proč to děláme?

Nechceme si hrát na to, že jsme zcela nezávislým hodnotitelem situace na trhu s autodíly. Články se snažíme popsat co nejobjektivněji, jak to umíme. Budeme rádi, pokud nám k tomu napíšete svoje postřehy - rádi text dále obohatíme o Vaše konkrétní připomínky a zkušenosti, aby byl popis prostředí trhu s díly co nejlepší. 

Články vznikly a vznikají proto, že máme pocit, že trh s autodíly dozrál do nové doby a je třeba novou koncepci představit také zákazníkům, kteří do struktury trhu nevidí. Přímou inspirací nám totiž byl jeden konkrétní člověk, který stál u našeho výdejního pultíku, nevěřícně hleděl na polici s oleji Shell a opakoval:

To je určitě nějaký padělek. Co tam lejou do těch flašek? Shell já kupuju za šest stovek a tady to je za tři. To si nekoupim, fakt tomu nevěřím.

Navrhli jsme mu, že mu olej klidně prodáme za cenu, na kterou je zvyklý. Protože pak na tom samém budeme mít o další tři stovky víc. Stejně jako někteří ostatní prodejci.
 
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz autodíly je český e-shop prodávající náhradní díly na osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla, a to v OE kvalitě, prvovýrobce autodílů i aftermarket, dále vybavení autodílen, nářadí pro automechaniky a příslušenství pro motoristy v ČR.