Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Cartechnic - zkušenosti se značkou autokosmetiky

Cartechnic - zkušenosti se značkou autokosmetiky

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Cartechnic je úspěšná obchodní značka, která patří německé společnosti Auto-Teile-Ring, ATR International AG a ATR SERVICE GmbH. Ty patří mezi přední distributory s automobilovými součástkami na světě.

Cartechnic jako jejich privátní značka si buduje pověst německé kvality i u nás. Na trhu se objevila v polovině 90. let. Zpočátku se soustředila pouze na úzký okruh nemrznoucích směsí a kapalin do chladičů a ostřikovačů. V současné době zahrnuje portfolio značky přes 600 produktů, od motorových olejů až po autobaterie. 
 

Naše zkušenost s Cartechnic

Produkty této značky jsme zařadili do sortimentu právě kvůli jejich dobré pověsti. Nejsou nejlevnějšími, pokud vybíráte podle ceny, určitě najdete jinou variantu, například K2 nebo Happy car (privátní značka Sheron).
Pokus jste zvyklí si za kvalitu připlatit, Cartechnic je určitě dobré vzít v potaz, co se poměru kvality a ceny týče.
Část výrobků sami používáme na firemních i osobních autech. Zatím jsme spokojeni. Za velmi povedené výrobky považujeme například čistič brzd nebo sprej na palubovou desku
 

Co se prodává?

U sortimentu autobaterií a motorových olejů ale máme jiné preference. A naši zákazníci obecně také - Cartechnic autobaterie se neprodávají téměř vůbec, motorové oleje také ne. Přece jen značka nemá v tomto odvětví příliš známé jméno.
Naopak prostředky pro čištění a údržbu aut a nemrznoucí směsi se prodávají dobře, zákazníci si je oblíbili a někteří při výběru značky vyžadují právě tuto značku. 
 

CARTECHNIC jako součást ATR

Společnost ART byla založena v roce 1967 za spolupráce pěti předních podniků nezávislého automobilového průmyslu v Německu. Hlavním motivem vzniku firmy byla snaha získat co nejsilnější pozici v oboru autodílů, autodoplňků a dílenského vybavení. ATR nyní vlastní všechny ochranné známky, mezi nimiž nechybí mezinárodně uznávaná soukromá značka Cartechnic.

ATR je jednou z největších a nejúspěšnějších obchodních spolupráce předních distributorů nezávislého trhu s automobilovými součástkami na celém světě.

Co doporučit?

  • Elektrické systémy a autobaterie
  • Motorové a převodovkové oleje
  • Nemrznoucí směsi
  • Čistící a ochranné prostředky
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam