Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů NGK - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

NGK - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

01. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Společnost NGK je světoznámým výrobcem zapalovacích svíček, krytů pro zapalovací svíčky, žhavicích svíček a Lambda sond. Díky pokročilým technologiím, japonskému modelu řízení výrobních a kvalitativních procesů a v neposlední řadě díky nekompromisní kvalitě svých produktů, nemá firma NGK v oboru žádného přímého konkurenta. Jako hlavní dodavatel pro přední světové výrobce automobilů dodává NGK výrobky nejvyšší kvality, které splňují specifické požadavky výrobců. NGK se pravidelně angažuje už v počátečních fázích vývoje motorů a její inženýři spolupracují s týmy výrobců automobilů. Každý produkt od NGK je navržen tak, aby plně vyhovoval přísným normám a požadavkům, což přináší zaručenou spolehlivost a konzistentní výkon za všech podmínek.

 

NGK ve zkratce

Země původu:  Japonsko
Prvovýroba: Audi, Alfa Romeo, Ferarri, BMW, VW koncern a další
Specializace: zapalování a žhavení, NOx senzory, lambda sondy
Zkušenost: Nadstandardní kvalita
Web: www.ngk.de 


Spolehlivé zapalování přináší významnou ochranu pro životní prostředí. Minimalizuje riziko vynechávání zapalování, což vede ke snížení negativních dopadů, jako je nárůst spotřeby paliva a emisí škodlivých látek, které zatěžují životní prostředí.

Význam spolehlivého zapalování pro katalyzátor nelze podceňovat. Nepřetržitá funkce zapalovacích svíček NGK chrání katalyzátor a prodlužuje jeho životnost a účinnost.

Kvalita prvovýroby zapalovacích svíček NGK se projevuje tím, že jsou preferovanou volbou pro mnoho velkých výrobců automobilů po celém světě. Mezi ně patří Alfa Romeo, AMG Mercedes, Audi, BMW, Daewoo, Daihatsu, Daimler Chrysler, Fiat, Ford, General Motors, Hyundai, Kia, Lanica, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Maybach, Mazda, MCC (Smart), Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Suzuki, Škoda, Toyota, VW, Volvo a mnoho dalších.

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz autodíly je český e-shop prodávající náhradní díly na osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla, a to v OE kvalitě, prvovýrobce autodílů i aftermarket, dále vybavení autodílen, nářadí pro automechaniky a příslušenství pro motoristy v ČR.