Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Sachs - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Sachs - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Známý výrobce prvků spojky a tlumičů je německá firma ZF Corporation, jež vlastní značku SACHS. Autodíly této značky patří do nejvyšší třídy a produkuje originální autodíly i náhradní díly různá vozidla.
 

Historie SACHS
 

Vznik značky se datuje do roku 1895, zakladateli byli Ernst Sachs a Karl Fichtel. Cílem výroby byla kuličková ložiska. Postupně se produkce rozvíjela a rozšiřoval se záběr a zaměření. V roce 2001 byla firma SACHS odkoupena společností ZF Friedrichshafen AG Concern a její hlavní činností se stala výroba prvků spojky a tlumičů pro automobilovou, nákladní i osobní dopravu a také pro nejrůznější zemědělské stroje.
 

Pod značkou SACHS jsou vyráběny díly určené nejen pro evropský, ale také pro asijský trh. Ve výrobnách umístěných v Evropě vznikají autodíly pro více než 38 milionů vozidel různých asijských značek.
 

Co doporučit?

  • Spojky – vyznačují se dlouhou životností a proti předčasnému selhání spojky firma SACHS nabízí přítlačný kotouč spojky Xtend.
  • Systémy spojky
  • Tlumiče – především hliníkové s lehkou konstrukcí
  • Duální hromadné setrvačníky
 

Sachs ve zkratce

Země původu: Německo
Prvovýroba: BMW, VW, Opel, Ford aj.
Specializace: tlumiče a příslušenství, spojky, setrvačníky a příslušenství
Zkušenost: Nadstandardní kvalita
Web: www.sachs.de


Značka Sachs zabírá pozici jednoho z kvalitních a spolehlivých výrobců autodílů. Svou pověst si získala především dodávkami do prvovýroby. Spolehlivost dílů Sachs je dána primárně tím, že zboží pro aftermarket se montuje na stejné výrobní lince jako prvovýroba dodávaná do automobilek. 
 

Sachs vlastními slovy

 Produkty SACHS jsou vyráběny z vysoce kvalitních materiálů za použití nejmodernějších technologií a procesů. 

S těmito slovy se ve Votonu se značkou Sachs ztotožňujeme. Zkušenosti z prodeje ukazují, že jejich produkty splňují kritéria na výbornou. Vratkovost a reklamovanost je minimální, spokojenost zákazníků odpovídá prémiové kvalitě.

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz autodíly je český e-shop prodávající náhradní díly na osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla, a to v OE kvalitě, prvovýrobce autodílů i aftermarket, dále vybavení autodílen, nářadí pro automechaniky a příslušenství pro motoristy v ČR.