Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Vaico - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Vaico - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

31. 05. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

VAICO se řadí mezi známější výrobce autodílů a zaměřuje se na originální i neoriginální komponenty vozidel pro evropský trh. I když se jedná o díly hodně vysoké kvality, lze je pořídit za více než rozumné ceny.

Historie VAICO

Značku VAICO si v roce 1999 zaregistrovala německá společnost VIEROL, která se zaměřovala na výrobu autodílů pro německy trh, a to autodílů „na míru“. Tyto ambice pak vedly k rozvoje vlastní dealerské sítě, zahrnující rovněž nákup a balení zboží pro velkoobchody. Kvalita a preciznost jí tak otevřela dveře k dodávání náhradních autodílů pro přední výrobce aut, jako jsou Dimler AG, BMW, Ford a podobně.

Co doporučit? Naše zkušenosti s Vaico

  • V nabídce součástí systémů a mechanismů motorů je víc než 480 typů dílů.
  • Značka je známá také nabídkou filtrů a prémiovými řadami spotřebního materiálu, jako jsou provozní kapaliny, aditiva a maziva.

Výroba všech dílů a příslušenství podléhá přísným normám. Kvalitu zaručuje také vysoké ohodnocení kvality Q+. VAICO nabízí navíc i opravné sady s těsněním a upevněním, oblíbené pro snadnou montáž.

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz autodíly je český e-shop prodávající náhradní díly na osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla, a to v OE kvalitě, prvovýrobce autodílů i aftermarket, dále vybavení autodílen, nářadí pro automechaniky a příslušenství pro motoristy v ČR.